Tillbaka till sökning
Utgivaren av materialet
Författarna
Kesler Merike, Mikkola Hanna-Kaisa
Utgivningsår
2011
Beskrivning
Ohje viilin ja jogurtin valmistamiseen. Tarvikkeet: Pieniä puhtaita kuppeja, rasvaista maitoa, rasvaista viiliä tai jogurttia, teelusikka, kelmua tms. kanneksi, (liesi ja kattila maidon lämmittämistä varten). Menetelmällä voi valmistaa syötävää viiliä ja jogurttia, jos hygieniasta huolehditaan. Kuitenkin esimerkiksi laboratorio-olosuhteissa on syöminen kielletty. (Lähteet: Tusa Saarikoski. 2004. Mikrobi – Mikrobiologian laborointikirja lukioon. WSOY; Finfood – Suomen Ruokatieto ry: www.opetus.ruokatieto.fi/Suomeksi/Nuoret/Elintarviketeollisuus/Elintarvikkeiden_valmistus)
Ämnesord
Utgivningsformat
Språk
Tillämplighet på ämnen