Tillbaka till sökning
picture_as_pdf

Viilin ja jogurtin valmistus

Utgivaren av materialet
Författarna
Kesler Merike, Mikkola Hanna-Kaisa
Utgivningsår
2011
Beskrivning

Ohje viilin ja jogurtin valmistamiseen. Tarvikkeet: Pieniä puhtaita kuppeja, rasvaista maitoa, rasvaista viiliä tai jogurttia, teelusikka, kelmua tms. kanneksi, (liesi ja kattila maidon lämmittämistä varten). Menetelmällä voi valmistaa syötävää viiliä ja jogurttia, jos hygieniasta huolehditaan. Kuitenkin esimerkiksi laboratorio-olosuhteissa on syöminen kielletty. (Lähteet: Tusa Saarikoski. 2004. Mikrobi – Mikrobiologian laborointikirja lukioon. WSOY; Finfood – Suomen Ruokatieto ry: www.opetus.ruokatieto.fi/Suomeksi/Nuoret/Elintarviketeollisuus/Elintarvikkeiden_valmistus)

Utgivningsformat
Språk
Tillämplighet på ämnen