picture_as_pdf

Viilin ja jogurtin valmistus

Materiaalin julkaisija
Tekijät
Kesler Merike, Mikkola Hanna-Kaisa
Julkaisuvuosi
2011
Kuvaus

Ohje viilin ja jogurtin valmistamiseen. Tarvikkeet: Pieniä puhtaita kuppeja, rasvaista maitoa, rasvaista viiliä tai jogurttia, teelusikka, kelmua tms. kanneksi, (liesi ja kattila maidon lämmittämistä varten). Menetelmällä voi valmistaa syötävää viiliä ja jogurttia, jos hygieniasta huolehditaan. Kuitenkin esimerkiksi laboratorio-olosuhteissa on syöminen kielletty. (Lähteet: Tusa Saarikoski. 2004. Mikrobi – Mikrobiologian laborointikirja lukioon. WSOY; Finfood – Suomen Ruokatieto ry: www.opetus.ruokatieto.fi/Suomeksi/Nuoret/Elintarviketeollisuus/Elintarvikkeiden_valmistus)

Julkaisumuoto
  • Asiakirjatiedosto
Kieli
  • suomi