Tillbaka till sökning
Utgivaren av materialet
YLE
Författarna
Vallila Hannamari
Utgivningsår
2019
Beskrivning

Joulukuussa herkutellaan kotimaisella kalalla ja Itämeriystävällisellä ruoalla. Kampanjan ideana on saada ihmiset syömään ja tarjoamaan muille Itämeriystävällistä ruokaa, eli kotimaista villikalaa ja kasviksia.

Opitaan ruoan merkityksestä ympäristölle. Itämeriystävällinen ruoka on ilmaston kannalta hyvä valinta. Kestävästi kalastettu Itämeren kala on tällä hetkellä ainoa tapa poistaa ravinteita Itämerestä. Syömällä kerran viikossa silakkaa voit neutralisoida omat jätevesipäästösi Itämereen.

Tarvittava aika 120 min. Järjestä Itämeriystävällinen juhlalounas, esimerkiksi yhdessä kotitaloustuntien kanssa.

Utgivningsformat
Språk
Tillämplighet på ämnen