Tillbaka till sökning
Utgivaren av materialet
Författarna
Kesler Merike, Sarenius Vesa-Matti, Alanen Ville, Mikkola Hanna-Kaisa, Jauhiainen Kaisa
Utgivningsår
2009
Beskrivning
Tehtävässä tutkitaan eri aineiden happamuutta, jota kuvataan pH-arvolla. Aineet, joiden pH-arvo on alle 7, ovat happamia. Emäksisiä ovat sellaiset aineet,
joiden pH-arvo on yli 7. Tarvikkeet: lasi- / muovipurkkeja tai kuoppalevy, lusikoita tai pipettejä; pH-paperia, punakaalimehua tai muuta indikaattoria; tutkittavia aineita: etikkaa, ruokasoodaa, maitoa, virvoitusjuomaa, sitruunan mehua, sokeria, pesuainetta, ym. (Lähde: Luonnon-tiedekerhon ABC-vihkonen vetäjille. 2002.)
Utgivningsformat
Språk
Tillämplighet på ämnen