Työkaluja opetukseen, kasvatukseen ja nuorisotyöhön

Ympäristökasvatus | kestävyyskasvatus | ilmastokasvatus | seikkailukasvatus | tiedekasvatus | luonto oppimisympäristönä

Tervetuloa uudistuneeseen MAPPAan. Täältä löydät tuhansia materiaaleja, menetelmiä, tapahtumia ja palveluita kootusti eri toimijoilta. Rekisteröitymällä palveluun voit tähdittää omat suosikkimateriaalisi, koota teemareppuja, suunnitella monialaisia oppimiskokonaisuuksia tai lisätä omia sisältöjäsi yhteiskäyttöön.

Tuotatko materiaaleja tai palveluita, järjestätkö koulutuksia tai tapahtumia, vedätkö hanketta tai verkostoa? MAPPA on mainio näyteikkuna esimerkiksi järjestöille, verkostoille, oppimateriaalien tuottajille, tiedeviestijöille, oppilaitoksille, julkisille organisaatiolle ja yrityksille. Maksuttomat sisällöt voit lisätä vapaasti maksutta, maksulliset sisällöt kohtuullista korvausta vastaan.

MAPPAn ja sen sisältöjen kaupallinen käyttö ilman lupaa on kielletty. Sisällöstä vastaavat niiden julkaisijat ja kukin käyttäjä arvioi itse materiaalin sopivuuden kulloiseenkin käyttötarkoitukseen.

Vielä ehtii äkkilähdöllä mukaan!

13.06. – 15.06.2023

ULOS-UT-OUT 2023

Suomen suurin ulkona oppimisen tapahtuma ULOS-UT-OUT järjestetään 13.-15.6.2023 Nurmeksessa. Tapahtuman suojelija on tasavallan presidentin puoliso tohtori Jenni Haukio. Tutustu ainutlaatuiseen ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Uutta tapahtumakalenterissa

Kiinnitetty
13.06. – 15.06.2023

ULOS-UT-OUT

Lue lisää
21.09. – 16.11.2023

Yhdessä kohti yhdenvertaista koulua -koulutus, Tampere

Lue lisää
21.09. – 16.11.2023

Yhdessä kohti yhdenvertaista koulua -koulutus, Tampere

Lue lisää