Takaisin hakuun

Kevätseuranta

Teemarepun julkaisija
Lyhyt kuvaus
Kevätseuranta sopii erinomaisesti esim. luontokerhoissa, retkillä ja opetuksessa hyödynnettäväksi. Tutun seurannan lisäksi tarjolla on Kevätseuranta lapsille sekä Pohjois-Suomen Kevätseuranta -materiaalit.

Teemarepun materiaalit

Kevätseuranta: Bingo

Vanhemmat, isovanhemmat ja kaikki lasten kanssa työskentelevät - nappaa kevätretkille mukaan Kevätseurantabingo lapsille. Huomaathan, että Pohjois-Suomelle on luotu oma Bingolomake!

Siirry materiaalin sivulle

Kevätseuranta: Kevättuulen polku

Kevättuulen polku on rastirata, jonka kuka tahansa voi käydä ripustamassa oman kotipaikkansa lähiympäristöön naapuruston iloksi! Sen avulla tutustutaan helppoihin keväisiin eläin- ja kasvilajeihin hauskojen arvoitusten ja tehtävien avulla. Tehtävät ovat suunnattu 1. – 4. -luokkalaisille ja sitä nuoremmille aikuisen opastuksella, mutta siitä riittää iloa ja mukavaa tekemistä ulkona esimerkiksi luontokerhoille, kouluryhmille tai vaikkapa koko perheelle!

Siirry materiaalin sivulle

Kevätseuranta

Luonto-Liiton Kevätseurannassa tutkitaan kevään edistymistä keväisten eläin- ja kasvilajien avulla. Täältä löydät myös lasten oman kevätseurantakortin.

Siirry materiaalin sivulle

Kevätseuranta: Havaintokortti

Kevätseurannan havaintokortin avulla voit kirjata keväthavaintosi helposti muistiin maastossa. Havaintokortti sisältää vuosittain vaihtuvat teemalajit sekä noin 40 yleistä kevätlajia.

Siirry materiaalin sivulle

Kevätseuranta: Lasten kevätkortti

Ihmetellään yhdessä talven jäljiltä heräilevää luontoa! Kevään tuloa tarkkaillaan seuraamalla 12 helpon ja tutun lajin saapumista eri puolille Suomea. Havainnot merkitään lasten kevätkortteihin.

Siirry materiaalin sivulle