Tillbaka till sökning
Utgivaren av materialet
Författarna
Kesler Merike, Sarenius Vesa-Matti, Alanen Ville, Mikkola Hanna-Kaisa, Jauhiainen Kaisa
Utgivningsår
2006
Beskrivning
Tehtävässä tutkitaan sokeri-/suolapitoisuuden vaikutusta veden tiheyteen. Tarvikkeet: vaaka tai keittiön tilavuusmitta, 500 ml mittalasi, läpinäkyvä astia (esim. n. ½ litran oliivipurkki käy), 6 kpl 200 ml:n keitinlaseja tai juomalaseja tai kertakäyttömukeja, 6 kpl lusikoita, n. 50 cm kumiletkua, suppilo, 6 kpl 100 ml:n mittalaseja tai desilitramittoja, sokeria, vettä, elintarvikevärejä (punaista, keltaista, sinistä). (Lähde: Luonnon-tiedekerhon ABC-vihkonen vetäjille. 2002.)
Utgivningsformat
Språk
Tillämplighet på ämnen