Takaisin hakuun
Materiaalin julkaisija
Tekijät
Kåll-Fröjdö, Sara
Kuvaus

Omställning betyder att tillsammans arbeta för en hållbar framtid och söka lokala lösningar på globala problem. Inre omställning innebär att personliga värden och värderingar stöder ett gott och hållbart liv och på så vis en hållbar framtid. Det handlar om att tillsammans hitta mindre och större lösningar för en tryggare och hållbarare värld för våra barn.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Den här boken är tänkt att motivera och inspirera er att rädda världen just hemma hos er, i er lilla del av den. Här finns utmaningar och saker ni kan göra tillsammans, bakgrundsinformation och tips på temahelheter för er som arbetar som pedagoger. Boken kan lika gärna användas hemma, i daghem, förskola eller nybörjarundervisning.

Guiden är riktad till den vuxna läsaren, men innehåller utskrivbara element som kan läsas och användas direkt av barn. Vad sägs om en utmaning i naturupplevelser, en instruktion för att bygga ett enkelt insektshotell eller bo för humlor och andra enkla naturpyssel att göra under var

Kieli
Soveltuvuus oppiaineisiin