Takaisin hakuun

Intoa ja ideoita kestävän kehityksen opetukseen!

Lyhyt kuvaus
Tässä verkkokoulutuksessa pääset tutustumaan uusiin opetusmateriaaleihimme, suunnittelemaan niiden hyödyntämistä omassa työssäsi ja jakamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa. Saat roppakaupalla uusia ideoita ja neljä laadukasta materiaalipakettia eri kestävän kehityksen teemoista.
Kuvaus

Materiaalipakettien ja koulutuksen tarkempina teemoina ovat maailmankauppa, sukupuolten tasa-arvo, ilmastonmuutos sekä demokratia ja yhteiskunnassa vaikuttaminen. Materiaalipaketit julkaistaan Toivoa ja toimintaa -sivustolla, ja kaikkia teemoja lähestytään tiedon, vaikuttamisen ja tunnetaitojen kautta.

Tehtäviä on suunniteltu yhteistyössä biologian, maatieteen, äidinkielen ja kirjallisuuden, fysiikan ja kotitalouden opettajien kanssa, joten ne soveltuvat sekä useiden eri oppiaineiden kursseille että monialaiseen oppimiseen. Materiaaleja voi hyvin soveltaa myös mm. nuorten vapaa-ajan toimintaan.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat yläkoulun ja toisen asteen opettajat sekä muut nuorten parissa työskentelevät aikuiset. Kouluttajina toimivat ympäristö- ja globaalikasvatuksen asiantuntijat Eeva Kemppainen ja Pinja Sipari.

Ilmaisia koulutuksia järjestetään syys-lokakuussa 2022 verkossa ja lähikoulutuksina yhteensä kahdeksan kertaa. Jokaisessa koulutuksessa käsitellään kaikkia neljää teemaa. Koulutukset järjestetään klo 10-16. Lämpimästi tervetuloa mukaan sinulle sopivaan koulutuspäivään!

Tapahtuma alkaa
21.09.2022 10:00
Tapahtuma päättyy
21.09.2022 16:00
Tapahtuman sähköposti
Kieli