Draaman mahdollisuuksia ilmastokasvatuksessa

Tapahtuman yhteistyötahot
Kuvaus

FEE Suomi tarjoaa kaikille avoimen mahdollisuuden kuulla Anna Lehtosen esitys draaman mahdollisuuksista ilmastokasvatuksessa!
Tilaisuus järjestetään Teamsin välityksellä.

Lehtonen esittelee väitöstutkimustaan “Drama as an interconnecting approach for climate change education” ja kertoo draaman mahdollisuuksista vastata ilmastokasvatuksen haasteisiin. Samalla Lehtonen tarjoilee maistiaisia siitä, millaisia työkaluja ja tietämistä draama tarjoaa kasvatukseen ekokriisin keskelle.

Anna Lehtonen on tutkija, ilmasto- ja kestävyyskasvatuksen asiantuntija ja hänellä on pitkä kokemus opettajan työstä. Hän on tehnyt väitöskirjan opetuskokeiluistaan, joissa hän on soveltanut draamaa ilmastokasvatuksen keskeisiin haasteisiin: tulevaisuuden visiointiin, ilmastotunteiden kohtaamiseen sekä lasten ja nuorten ilmastonmuutoksen herättämien mielikuvien tutkimiseen.

Tällä hetkellä Lehtonen tutkii kestävyysosaamisen edistämisen haasteita ja mahdollisuuksia Jyväskylän yliopiston Koulutuksen tutkimuslaitoksen Euroopan komission rahoittamassa ECF4CLIM-hankkeessa.

* Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 21.3.: toimisto@feesuomi.fi. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Tapahtuma alkaa
25.03.2022 17:00
Tapahtuma päätyy
25.03.2022 17:55
Tapahtuman luonne
  • Tapahtumat
Kieli
  • englanti
  • ruotsi
  • suomi