MATERIALBANK

Materialsökning

  • Om du anger flera sökord, använder sökmotorn funktionen OR, dvs söker material där minst ett av sökorden ingår i beskrivningen.
    Till exempel sökningen katt hund söker resultat där antingen katt eller hund finns med samt där både katt och hund finns med.
  • Tecknena + och - framför söktermerna specificerar sökningen:
    +katt +hund resultaten innehåller båda termerna
    +katt -hund resultaten innehåller katt men inte hund
  • Om du är osäker på söktermens ordform, använd trunkeringstecknet *, till exempel myr* stämmer överens med både termen myra och myrorna.

Använd sökord för att söka material. Vid behov kan du begränsa din sökning enligt syfte och målgrupp.

Använd funktionen för utökad sökning för att söka enligt fler kriterier t.ex. enligt författare, utgivare eller materialets titel.


På MAPPA hittar du över ettusen material och verktyg för miljö- och utomhuspedagogik och lärande för hållbar utveckling. Som registrerad användare kan du sammanställa dina egna ryggsäckar och planera mångvetenskapliga lärområden med hjälp av ML-verktyget.

Materialen är i första hand avsett för pedagogiskt bruk och arbete med ungdomar. De får inte användas i kommersiellt syfte utan producentens samtycke. Utgivaren ansvarar själv för materialets innehåll och användaren bedömer själv om materialet kan brukas för ifrågavarande syfte.

MAPPA upprätthålls av Finlands natur- och miljöskolförbund rf.