MATERIAALIPANKKI

Elintarvikkeiden lisäaineet

Tekijäorganisaatio(t)
Kehittämiskeskus Opinkirjo ry
Tekijä / tekijät:
Kesler Merike, Mikkola Hanna-Kaisa
Sijainti (URL-osoite)
https://opinkirjo.fi/wp-content/uploads/2019/03/opinkirjo_teemakokonaisuus_mikrobiologiaa.pdf
Siirry materiaaliin  
Liitemateriaalit

E-koodiavain

Julkaisuvuosi
2008
Kuvaus
Harjoituksen tarkoituksena on tutustua elintarvikkeiden lisäaineisiin. Mitä tarvitaan: elintarvikepakkauksia ja E-koodiavain. Useissa elintarvikkeissa käytetään erilaisia lisäaineita muun muassa antamaan elintarvikkeille väriä ja makua sekä parantamaan säilyvyyttä. Lisäaineet merkitään tuoteselostukseen E-koodeina. (Lähde: Tusa Saarikoski. 2004. Mikrobi - Mikrobiologian laborointikirja lukioon. WSOY).
Asiasanat
Julkaisumuoto

Kieli
Sisällöt / luokitus
Kestävä kehitys

Käyttö
Kohderyhmä

Materiaalin julkisuus
Materiaali on maksutonta
Materiaalin käyttötarkoitus
Materiaali sisältää toiminnallisuutta esimerkiksi pelien, harjoitusten, leikkien tai askarteluohjeiden muodossa.
Materiaali toimii tausta-aineistona opettajille ja muille kasvattajille
Materiaali toimii oppimateriaalina oppilaille / opiskelijoille

Materiaalin soveltuvuusalue
Ei aluerajausta

Soveltuvuus
oppiaineisiin

Tervetuloa MAPPA-hakupalveluun!

Täältä löydät runsaasti eri tahojen tuottamia opetusmateriaaleja ympäristökasvatuksen ja kestävän kehityksen opetuksen tueksi.

Voit etsiä lisää materiaaleja tämän sivun sinisten linkkien takaa (esim. asiasanat, sisällöt, kohderyhmä) tai kirjoittamalla hakusanan pikahakuun.

Pikahaku