MATERIAALIPANKKI

Luonnon konserttisali lyhytdokumentti

Tekijäorganisaatio(t)
Metsähallitus / Luonnon konserttisalit
Sijainti (URL-osoite)
https://www.youtube.com/watch?v=mh-Dcc4zLwI
Siirry materiaaliin  
Liitemateriaalit

Lisätietoa

Julkaisuvuosi
2021
Kuvaus
Miksi pölyttäjät ovat niin kovin tärkeitä ihmiselle ja ympäristöllemme? Miten voisimme auttaa pölyttäjiä? Katso Luonnon konserttisalista ja pölyttäjistä kertova lyhytdokumentti, niin pääset mukaan tieteen ja taiteen yhdistävälle opintomatkalle pölyttäjien maailmaan. Luonnon konserttisali -tapahtumissa tiede ja taide herättivät osallistujissa tunteen, jonka voimin he sukelsivat pölyttäjien maailmaan. Tunne auttaa myös tarttumaan toimeen pölyttäjien auttamiseksi. Luonnon konserttisali -tapahtumat elokuussa 2021 olivat uudenlainen keino lähestyä luontokatoa ja pölyttäjiä. Kahdessa tapahtumassa Kajaanissa ja Punkaharjulla järjestettiin yhden päivän aikana koko perheelle suunnattua ohjelmaa, jonka keskipiste oli kartanokimalainen, Bombus Hypnorum. Päivällä tapahtumaan osallistuvat tutustuivat kartanokimalaiseen ja pölyttäjiin erilaisten tehtävärastien avulla, illan pimennyttyä järjestettiin audiovisuaalinen lavateos.
Asiasanat
Julkaisumuoto

Kieli
Sisällöt / luokitus
Ympäristö ja luonto
Kestävä kehitys

Käyttö
Kohderyhmä

Materiaalin julkisuus
Materiaali on maksutonta
Materiaalin käyttötarkoitus
Materiaali toimii tausta-aineistona opettajille ja muille kasvattajille
Materiaali toimii oppimateriaalina oppilaille / opiskelijoille
Materiaalia voi käyttää ulkona oppimiseen
Vapaa-ajan toimintaan sopiva materiaali ja oppaat

Materiaalin soveltuvuusalue
Ei aluerajausta

Soveltuvuus
oppiaineisiin

Tervetuloa MAPPA-hakupalveluun!

Täältä löydät runsaasti eri tahojen tuottamia opetusmateriaaleja ympäristökasvatuksen ja kestävän kehityksen opetuksen tueksi.

Voit etsiä lisää materiaaleja tämän sivun sinisten linkkien takaa (esim. asiasanat, sisällöt, kohderyhmä) tai kirjoittamalla hakusanan pikahakuun.

Pikahaku