MATERIAALIPANKKI

Lasten joulurauhan julistus

Tekijäorganisaatio(t)
Suomen nuorisokeskusyhdistys ry - Seikkailukasvatusverkosto
Sijainti (URL-osoite)
https://www.snk.fi/tietoa-meista/lasten-joulurauhan-julistus/
Siirry materiaaliin   1
Julkaisuvuosi
2021
Kuvaus
Lasten ja nuorten joulurauha julistetaan Suomen nuorisokeskuksissa syntyneen perinteen mukaisesti marraskuun viimeisenä torstaina. Julistuksella halutaan korostaa lasten ja nuorten merkitystä yhteiskunnassa sekä herättää kuulemaan lasten toiveita joulusta ja joulua edeltävästä ajasta.

Tänä vuonna haluaisimme, että Lasten joulurauhan julistus kaikuisi yhä laajemman joukon suusta sosiaalisen median kanavien kautta – olisiko teidän organisaatio halunnut osallistua mukaan kampanjaan ja jakaa tärkeää sanomaa eteenpäin?

Olemme tuottaneet valmiiksi kampanaa varteen kuvamateriaalit ja julkaisukalenterin, jotka ovat vapaasti kaikkien kampanjassa mukana olevien organisaatioiden käytettävissä. Kampanjaa ei ole rajattu näihin sisältöihin – voitte myös ideoida ja tuottaa omaa sisältöä tapahtumasta lisäämällä tunnisteen #lastenjoulurauha mukaan.
Asiasanat
Julkaisumuoto

Kieli
Sisällöt / luokitus
Kestävä kehitys

Käyttö
Kohderyhmä

Materiaalin julkisuus
Materiaali on maksutonta
Materiaalin käyttötarkoitus
Materiaali toimii tausta-aineistona opettajille ja muille kasvattajille
Vapaa-ajan toimintaan sopiva materiaali ja oppaat

Materiaalin soveltuvuusalue
Ei aluerajausta

Soveltuvuus
oppiaineisiin

Tervetuloa MAPPA-hakupalveluun!

Täältä löydät runsaasti eri tahojen tuottamia opetusmateriaaleja ympäristökasvatuksen ja kestävän kehityksen opetuksen tueksi.

Voit etsiä lisää materiaaleja tämän sivun sinisten linkkien takaa (esim. asiasanat, sisällöt, kohderyhmä) tai kirjoittamalla hakusanan pikahakuun.

Pikahaku