MATERIAALIPANKKI

Polku Tarinaan

Tekijäorganisaatio(t)
Vantaan kaupunki
Tekijä / tekijät:
Hemilä Heli, Hiekkala Katri, Latva-Kyyny Marika, Mela Leena ja Lykantropia Haley (kuvitus). Tehty Tuusulan Eino & Leino -lukuhanke ja Vantaan Lukunen - Lumoudu lukemisesta sekä Kokeellinen oppimisympäristö goes metsä hankkeissa.
Sijainti (URL-osoite)
https://sites.google.com/view/polkutarinaan/etusivu
Siirry materiaaliin  
Julkaisuvuosi
2021
Kuvaus
Polku Tarinaan -materiaali sisältää viisi satumaista tarinakuvaa, joissa on kuvattu Suomen neljä vuodenaikaa, luontoa ja eläimiä. Jokaiseen tarinakuvaan liittyy viisi tehtäväkorttia, joiden avulla pääsette havainnoimaan, tutkimaan ja kokeilemaan erilaisia asioita luontoympäristössä.

Polku Tarinaan -materiaali tukee varhaiskasvatussuunnitelman sekä esi- ja perusopetussuunnitelman keskeisten sisältöjen ja tavoitteiden toteuttamista. Tärkeintä materiaalin käytössä on se, mitä tekemisen aikana tapahtuu ajatusten, kokemusten ja vuorovaikutuksen tasolla sekä millaisia oivalluksia syntyy.
Asiasanat
Julkaisumuoto

Kieli
Sisällöt / luokitus
Ympäristö ja luonto
Kestävä kehitys

Käyttö
Kohderyhmä

Materiaalin julkisuus
Materiaali on maksutonta
Materiaalin käyttötarkoitus
Materiaali sisältää toiminnallisuutta esimerkiksi pelien, harjoitusten, leikkien tai askarteluohjeiden muodossa.
Materiaalia voi käyttää ulkona oppimiseen

Materiaalin soveltuvuusalue
Ei aluerajausta

Soveltuvuus
oppiaineisiin

Tervetuloa MAPPA-hakupalveluun!

Täältä löydät runsaasti eri tahojen tuottamia opetusmateriaaleja ympäristökasvatuksen ja kestävän kehityksen opetuksen tueksi.

Voit etsiä lisää materiaaleja tämän sivun sinisten linkkien takaa (esim. asiasanat, sisällöt, kohderyhmä) tai kirjoittamalla hakusanan pikahakuun.

Pikahaku