MATERIAALIPANKKI

Välke-verkoston yhteistyöseminaarit: Seminaari 8.4.2014: ” Rattailla – Yhteistyöstä voimaa ympäristötietoisuuden ja vastuun lisäämiseksi”

Tekijäorganisaatio(t)
Välke - ympäristökasvatuksen yhteistyöryhmä
Sijainti (URL-osoite)
https://mappa.fi/user_content/3e05395ba9cede5f531e241133388078636a7fa7
Siirry materiaaliin  
Liitemateriaalit

Seminaarissa mainittu Sitran alustus luottamuksesta

Julkaisuvuosi
2014
Kuvaus
Rattailla –hanke, Rattailla – toimenpideohjelma ympäristötietoisuuden ja -vastuun edistämiseksi Uudellamaalla, järjesti yhteistyöseminaarin Uudenmaan ympäristövastuullisuutta edistäville toimijoille.

Seminaarissa keskusteltiin Välke –verkoston toiminnasta ja kuultiin esitys siitä, miten hyvällä yhteistyöverkostolla luodaan vaikuttavuutta. Kuultiin, mitä tietoa Osaamispankista löytyy ja miten se auttaa osaltaan verkostoitumisessa. Saatiin tilannetietoa toimenpideohjelmasta ympäristötietoisuuden ja -vastuun edistämiseksi Uudellamaalla ja pohdittiin työpajassa, miten toimenpideohjelman tavoitteisiin päästään.
Asiasanat
Julkaisumuoto

Kieli
Sisällöt / luokitus


Käyttö
Kohderyhmä

Materiaalin julkisuus
Materiaali on maksutonta
Materiaalin käyttötarkoitus
Materiaali toimii tausta-aineistona opettajille ja muille kasvattajille

Materiaalin soveltuvuusalue
Ei aluerajausta

Soveltuvuus
oppiaineisiin

Tervetuloa MAPPA-hakupalveluun!

Täältä löydät runsaasti eri tahojen tuottamia opetusmateriaaleja ympäristökasvatuksen ja kestävän kehityksen opetuksen tueksi.

Voit etsiä lisää materiaaleja tämän sivun sinisten linkkien takaa (esim. asiasanat, sisällöt, kohderyhmä) tai kirjoittamalla hakusanan pikahakuun.

Pikahaku