MATERIAALIPANKKI

Metsäinen mobiilipalvelu

Tekijäorganisaatio(t)
Suomen metsäkeskus
Sijainti (URL-osoite)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.laplanduas.plab.metsainen
Siirry materiaaliin   2
Julkaisuvuosi
2017
Kuvaus
Metsäinen-sovelluksen Tietopankissa perehdyt suomalaisiin metsiin, metsätalouteen ja metsänhoitoon. Tietopankki on koottu Tapion Metsänhoidon suositukset -teoksen ja Suomen metsäkeskuksen julkaisujen pohjalta. Sovelluksen avulla seuraat metsätapahtumia, kun otat käyttöösi sovelluksen Kalenterin. Sovellukset esittelee muita mobiilisovelluksia, joita voit hyödyntää metsässä ja luonnossa liikkuessa. Luontopolut johdattaa retkelle metsään mobiileilla luontopoluilla.

Metsäinen-sovellus on toteutettu Suomen metsäkeskuksen ja Suomen 4H-liiton Mobiilisti metsään -hankkeessa. Mobiilisovelluksen toteutuksesta vastaa Lapin ammattikorkeakoulun pLAB. Mobiilisti metsään -hankkeen rahoittaa Lapin ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2014-2020.

Sovellus on ladattavissa maksutta Android-käyttöjärjestelmän älylaitteisiin Google Play -kaupasta. Sovellus vaatii toimiakseen verkkoyhteyden.
Asiasanat
Julkaisumuoto
  • Muu: Mobiilisovellus

Kieli
Sisällöt / luokitus
Ympäristö ja luonto
Kestävä kehitys

Käyttö
Kohderyhmä

Materiaalin julkisuus
Materiaali on maksutonta
Materiaalin käyttötarkoitus
Materiaali toimii oppimateriaalina oppilaille / opiskelijoille
Materiaalia voi käyttää ulkona oppimiseen
Vapaa-ajan toimintaan sopiva materiaali ja oppaat

Materiaalin soveltuvuusalue
Lappi

Soveltuvuus
oppiaineisiin

Tervetuloa MAPPA-hakupalveluun!

Täältä löydät runsaasti eri tahojen tuottamia opetusmateriaaleja ympäristökasvatuksen ja kestävän kehityksen opetuksen tueksi.

Voit etsiä lisää materiaaleja tämän sivun sinisten linkkien takaa (esim. asiasanat, sisällöt, kohderyhmä) tai kirjoittamalla hakusanan pikahakuun.

Pikahaku