MATERIAALIPANKKI

MAPPA-materiaalipankki

MAPPAsta löydät yli tuhat materiaalia ulkona oppimiseen, ympäristökasvatukseen ja kestävän elämäntavan opettamiseen eri ikäryhmille ja useisiin eri käyttötarkoituksiin. Materiaaleja voi hakea hakusanalla tai selata esimerkiksi aiheen tai suosittujen hakujen mukaan. Käytä myös rajausominaisuutta hakutuloksesi parantamiseksi!

MAPPA.fi on materiaalipankki, josta löydät materiaalit eri ikäryhmille ja useisiin eri käyttötarkoituksiin. Materiaaleja voi hakea hakusanalla tai selata esimerkiksi aiheen, oppiaineen tai suosittujen hakujen mukaan. Käytä myös MAPPAn rajausominaisuutta hakutuloksesi parantamiseksi!

Voit myös jakaa omia materiaalejasi tilaamalla käyttäjätunnuksen. MAPPAssa on jo yli 200 materiaalien tuottajaa. Uudet materiaalit ja vanhojen materiaalien päivitykset ovat aina tervetulleita: materiaalipankin sisältö säilyy näin mahdollisimman kattavana ja käyttäjäkunnan tarpeita vastaavana. Voit myös antaa vinkkejä uusista materiaaleista.

Jokainen materiaalin tuottaja vastaa itse aineistonsa oikeellisuudesta. MAPPAssa olevat materiaalit on pääsääntöisesti tarkoitettu opetus-, kasvatus- ja nuorisotyöhön. Kaupallinen käyttö ilman tekijän lupaa on kielletty.

MAPPAa ylläpitää Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitto ry.

Lue lisää: MAPPA-ohjeet

Pikahaku