MAPPA.fi

Etsitkö vinkkejä ulkona oppimiseen, ympäristökasvatukseen ja kestävän elämäntavan opettamiseen? Haluatko jakaa omaa materiaaliasi?

MAPPA.fi on materiaalipankki, josta löydät materiaalit eri ikäryhmille ja useisiin eri käyttötarkoituksiin. Materiaaleja voi hakea hakusanalla tai selata esimerkiksi aiheen, oppiaineen tai suosittujen hakujen mukaan. Käytä myös MAPPAn rajausominaisuutta hakutuloksesi parantamiseksi!

Haluatko jakaa omia materiaalejasi muiden löydettäväksi? Tilaa itsellesi käyttäjätunnus.

MAPPAssa on jo yli 100 materiaalien tuottajaa. Pyrimme jatkuvasti saamaan mukaan lisää toimijoita, jolloin materiaalipankin sisältö olisi mahdollisimman kattava sekä mahdollisimman hyvin käyttäjäkunnan tarpeita vastaava. Voit myös antaa vinkkejä uusista materiaaleista.

Huomioithan, että jokainen materiaalin tuottaja vastaa aineistonsa oikeellisuudesta, eikä MAPPAn ylläpitäjä ennakkotarkista aineistoja. Tarvittaessa voit ilmoittaa epäasiallisesta aineistosta ylläpitoon -symbolin avulla.

MAPPA sai alkunsa tarpeesta saada eri ympäristökasvatustahojen tuottama materiaali helposti löydettäväksi. Palvelu syntyi ympäristöministeriön rahoittamassa MAPPA-hankkeessa vuosina 2013 – 2016. Hanketta ja MAPPA-portaalia hallinnoi Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitto ry.

Pikahaku