Materiaalin lisääminen

MAPPA-hakupalvelu on tarkoitettu materiaaleille, jotka tähtäävät kestävän kehityksen kasvatukseen sekä ympäristökasvatukseen. Palvelun avulla materiaaleja tuottavien tahojen aineistot saavat lisää näkyvyyttä ja niiden hyödyntämisaste paranee. Palvelu perustuu materiaalien kuvailutietojen tallentamiseen MAPPA- tietokantaan, jolloin itse materiaali pysyy edelleen tahon omalla palvelimella.

Jos haluat lisätä materiaaleja MAPPA-palveluun, tilaa itsellesi käyttäjätunnus:

  1. Aloita täyttämällä alla oleva lomake.
  2. Saat sähköpostiisi kutsuviestin, jonka kautta pääset rekisteröitymään palvelun käyttäjäksi. Huom: Tarkista myös sähköpostisi roskapostikansio, mikäli et ole viikon sisällä saanut kutsuviestiä.
  3. Tunnukset saatuasi voit kirjautua palveluun sivuston oikeasta ylälaidasta.
  4. Kirjautumisen jälkeen voit tallentaa haluamasi materiaalin kuvailutiedot tiedonsiirtolomakkeella tietokantaan. Lisäksi pääset tarkastelemaan omia tietojasi sekä katselemaan edustamasi tahon aiemmin lisättyjä materiaaleja.

Kun olet kirjautunut palveluun ensimmäisen kerran sekä tallentanut edustamasi tahon perustiedot, ei näitä tietoja tarvitse seuraavilla kerroilla syöttää uudestaan. Muista säilyttää käyttäjätunnuksesi, jotta voit myös jatkossa lisätä materiaaleja palveluun.

Tunnusten myöntämisestä vastaa Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitto. Pyrimme vastaamaan pyyntöihin mahdollisimman pian. Valvotulla materiaalin siirtämisellä haluamme vähentää epäasiallisten materiaalien määrää ja näin taata materiaalien paremman laadun.

Jokainen materiaalipankkiin ympäristökasvatusmateriaaliensa kuvailutietoja lisäävä taho on itse vastuussa lisättävän materiaalin sisällöstä, laadusta, paikkansapitävyydestä ja päivityksestä. Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitto ei siis vastaa materiaalien sisällöstä. Jos olet epävarma materiaalisi sopivuudesta palveluun, voit tutustua Suomen luonnonsuojeluliiton, Luonto-Liiton ja Suomen Ympäristökasvatuksen Seuran laatimiin hyvän ympäristökasvatusmateriaalin suosituksiin.

Käyttäjätunnusten tilaus

Täyttämällä lomakkeeseen yhteystietosi voit tilata itsellesi käyttäjätunnuksen MAPPA.fi-palveluun.

Pikahaku