MATERIAALIPANKKI

Rekisteröidy palveluun

Jos haluat lisätä materiaaleja MAPPA-palveluun, tilaa itsellesi käyttäjätunnus:

  1. Aloita täyttämällä alla oleva lomake, tutustu tietosuojaselosteeseen
  2. Saat sähköpostiisi kutsuviestin, jonka kautta pääset rekisteröitymään palvelun käyttäjäksi. Pyrimme käsittelemään tunnuspyynnöt nopeasti, viimeistään viikon kuluessa. Mikäli et ole saanut kutsuviestiä, tarkista myös roskapostikansiosi.
  3. Tunnukset saatuasi voit kirjautua palveluun etusivun oikeasta ylälaidasta.
  4. Kirjautumisen jälkeen voit tallentaa haluamasi materiaalin kuvailutiedot tiedonsiirtolomakkeella tietokantaan. Lisäksi pääset tarkastelemaan omia tietojasi sekä katselemaan edustamasi tahon aiemmin lisättyjä materiaaleja.

Kun olet kirjautunut palveluun ensimmäisen kerran sekä tallentanut edustamasi tahon perustiedot, ei näitä tietoja tarvitse seuraavilla kerroilla syöttää uudestaan. Muista säilyttää käyttäjätunnuksesi, jotta voit myös jatkossa lisätä materiaaleja palveluun.

Tunnusten myöntämisestä vastaa Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitto. Pyrimme vastaamaan pyyntöihin mahdollisimman pian. Valvotulla materiaalin siirtämisellä haluamme vähentää epäasiallisten materiaalien määrää ja näin taata materiaalien paremman laadun.

Jokainen materiaalipankkiin ympäristökasvatusmateriaaliensa kuvailutietoja lisäävä taho on itse vastuussa lisättävän materiaalin sisällöstä, laadusta, paikkansapitävyydestä ja päivityksestä. Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitto ei siis vastaa materiaalien sisällöstä. Jos olet epävarma materiaalisi sopivuudesta palveluun, voit tutustua Suomen luonnonsuojeluliiton, Luonto-Liiton ja Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomen laatimiin hyvän ympäristökasvatusmateriaalin suosituksiin.

Käyttäjätunnusten tilaus

Tilaa käyttäjätunnus täyttämällä lomakkeeseen yhteystietosi. Tietosuojaseloste

Pikahaku